رشته مهندسی بیوالکتریک یکی از زیر شاخه های رشته مهندسی برق-مهندسی پزشکی می باشد.
با توجه به تخصصی بودن رشته بیوالکتریک برای ترجمه متون تخصصی این رشته بایست مترجم کامل به اصطلاحات تخصصی مربوط به رشته مهندسی بیوالکتریک و برق آشنایی کامل داشته باشد اگرنه ترجمه شما به صورت تخصصی ترجمه نخواهد شد!
ترجمه تخصصی بیوالکتریک
مرکز ترجمه گهر به همین منظور برای انجام ترجمه های تخصصی مترجمین مسلط به زبان انگلیسی و دیگر زبانها که دارای مدرک دانشگاهی رشته مهندسی پزشکی و همچنین گرایش بیوالکتریک هستند را استخدام کرده است.
مرکز ترجمه گهر برای اطمینان مشتریان محترم خود کیفیت سفارشات ترجمه را به مدت یک هفته پس از تحویل سفارشات نهایی تضمین می نماید.
برای ثبت سفارش ترجمه تخصصی بیوالکتریک روی لینک زیر کلیک کنید
رشته مهندسی بیوالکتریک
بیوالکتریک (به انگلیسی: Bioelectric) از مهندسی پزشکی دامنه بسیار وسیعی را شامل میشود اما در تعریفی کوتاه ، بیوالکتریک را می توان علم استفاده از اصول الکتریکی ، مغناطیسی و الکترومغناطیسی در حوزه پزشکی دانست ؛ همچنین الگوبرداری از سیستمهای بیولوژیکی در طراحیهای نوین مهندسی نیز در حیطه این علم قرار دارد . در واقع یک مهندس بیوالکتریک علاوه بر این که به تمام گرایشهای مهندسی برق (به ویژه گرایش الکترونیک در مقطع کارشناسی و گرایشهای کنترل و مخابرات در مقاطع بالاتر) با دیدگاهی از حوزه علم خود نظر دارد ، از برخی از شاخههای مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات نیز در حیطه علم مهندسی پزشکی یاری می جوید . هدف از ایجاد این گرایش در مقطع کارشناسی ، تربیت مهندسان الکترونیکی است که با گذراندن واحدهای درسی و آزمایشگاهی ای نظیر فیزیولوژی ، آناتومی و فیزیک پزشکی ، به نوعی بلوغ ذهنی و توانایی علمی در حوزه پزشکی دست یابند . دانشجویان پس از فراگیری علوم پایه مهندسی مثل ریاضی و فیزیک و تا حد مختصری علوم پایه پزشکی با مدارهای الکتریکی و تکنیکهای بکار رفته در تجهیزات پزشکی مانند سیستمهای تصویر برداری ، سیستمهای پرتوپزشکی ، سیستمهای بکار رفته در اتاق عمل و بخشهای CCU و ICU و تجهیزات الکتریکی بکار رفته در بدن آشنا می شوند . البته این آشناییها محدود می باشد و جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه ، تحصیل در مقاطع بالاتر مورد نیاز است .
اهم حوزههایی که یک مهندس بیوالکتریک در آن فعالیت می کند عبارتند از :
الف – پردازش سیگنالهای حیاتی
ب – پردازش تصاویر پزشکی و سیستمهای تصویر برداری
پ – پردازش صوت وگفتار و طراحی سیستمهای گفتار درمانی جهت کمک به معلولین گفتاری
ت – مدلسازی سیستمهای بیولوژیک
ث – طراحی بخشهای الکترونیکی و کنترل اعضاء و اندام مصنوعی و ساخت وسایل توانبخشی
ج – ثبت سیگنالهای حیاتی و طراحی سیستمهای مانیتورینگ بیمارستانی
چ – طراحی و ساخت سیستمهای درمانی و آزمایشگاهی پزشکی