بسیاری از افراد به فراگیری مکالمه زبان علاقه دارند و راه های زیادی را برای این منظور امتحان می کنند. ما در این مطلب قوانین طلایی برای یادگیری مکالمه انگلیسی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
اگه شما هم همه این مراحلی رو که گفتم رو تجربه کردید.این مقاله رو از دست ندید. به این فک کنید که ممکن روش آموزش مکالمه انگلیسی شما مشکل داشته باشد.بهمین خاطر هم نتونستید به هدفی که میخواید برسید.
این نکات رو مطالعه کنید، و توی آموزش زبان انگلیسی خودتون بکار ببرید. این بار موفق می شید.مطمئن باشید.
فلش کارت لغت دستتون نگیرید و لغات رو حفظ کنید.توی یادگیری زبان انگلیسی این یک اصله که باید اصلاحات و عبارات رو یاد بگیرید نه یه لغت رو که ممکنه هر جایی یه معنای خاصی داشته باشه.انگلیسی زبان ها هم به این روش یاد میگیرند که صحبت کنند.با توجه به تحقیقاتی که انجام شده، یادگیری مکالمه زبان انگلیسی از طریق اصطلاحات و عبارات نه تنها موجب میشه که زبان آموز در زمینه گرامر هم پیشرفت کنه بلکه یادگیری زبان رو هم تا ۵ برابر زودتر و بهتر از یادگیری لغت به تنهایی افزایش میدهد.پس به این نتیجه میرسیم :
قانون اول : عبارات واصطلاحات را برای تمرین و یادگیری انتخاب کنید و از حفظ لغت به تنهایی اجتناب کنید.حتی اگر عبارت مربوز به کلمه را نمیدانید آنرا پیدا کنید و یادداشت نمایید.حفظ لغات را کنار بگذارید.
برای یادگیری مکالمه زبان نیازی به خواندن گرامر ندارید. این کتاب ها ذهن شما را منحرف میکنند و شما را هنگام صحبت کردن به شک می اندازند که آیا این کلمه را درست به کار بردم؟،زمانش درست بود؟ هنگام صحبت شما نباید به این چیزها فکر کنید.باید هنگام صحبت کردن به انگلیسی مانند زبان مادری بصورت خودکار و بدون فک کردن صحبت کنید.
قانون دوم : برای یادگیری مکالمه زبان انگلیسی گرامر نخوانید. شما در حالا حاضر باید صحبت بودن درنگ و تفکر را یاد بگیرید نه کتاب های گرامر و دستور زبان را زیر و رو کنید.
تا به حال به این موضوع فکر کرده اید چرا یکی از روش های یادگیری مکالمه زبان انگلیسی را قرار گرفتن در محیط می دانند. این موضوع تنها به این دلیل است که این افراد با قرار گرفتن در محیط علاوه بر اینکه قدرت شنیداریشان تقویت می شود بلکه کاربرد آن در محیط را نیز می بینندو تجربه می کنند. روخوانی کتاب ها را کنار بگذارید و از گوش هایتان استفاده کنید. با صدای بلند بخوانید تا گوشهایتان بشنوند.
قانون سوم : گوش هایتان را فعال کنید و از قدرت شنوایی تان بهره بگیرید.فقط به چشم هلیتان اکتفا نکنید.که به جایی نمی رسید.
در یادگیری عجله نکنید و سرسری از کنار مطالب نگذرید با آرامش و عمقی یاد بگیرید.حفظ نکنید.یاد بگیرید بطوریکه وقتی همیشه در ذهنتان باشد و به اصلاح ملکه ذهنتان شود.این میسر نمیشود مگر اینکع آهسته و عمقی باد بگیرید. تنها راه برای این کار تکرار مدوام و تامل بر روی چیزهایی است که یاد میگیرید.
قانون چهارم : با آرامش و عمقی یاد بگیرید.
اگر میخواهید همزمان گرامرتان را نیز بهتر کنید میتوانید از فایل های صوتی بهره بگیرید. به این روش که یک داستان کوتاه انتخاب کنید که از زمان خاصی مثلا زمان حال در آن استفاده شده،حالا همان را به زمان گذشته برگردانید و آنرا ضبط کنید و گوش دهید(می توانید از دوستانت کمک بگیرید). نیازی نیست که با کتاب گرامر وقت خودتان را بگیرید.این روش بهترین روش برای مقایسه گرامر و زمان در زبان انگلیسی است. قانون پنجم :گرامر و دستور زبان انگلیسی را بصورت خودکار از طریق فایلهای صوتی یاد بگیرید.
منابعی را که برای یادگیری زبان انگلیسی انتخاب میکنید،منظور همان فیلم های ، کتاب ها، مجلات و فایل های صوتی است.از موارد واقعی و رایج باشند. همان چیزهایی که انگلیسی زبانان خودشان استفاده می کنند.فیلم و نوار هایی را انتخاب کنید که مطمئن هستید انگلیسی واقعی و رایج امروزی است.
قانون ششم : از انگلیسی صحیح و رایج امروزی استفاده کنید.
حتما شما هم از سی دی های آموزشی استفاده کرده اید که از شما میخواهند که تکرار کنید.این روش کاملا اشتباه است چرا که از شما میخواهد فقط آن چیز را تکرار کنید و در واقع خلاقیتی وجود ندارد که شما به یادگیری تشویق کند.برای یادگیری درست وصحیح باید پاسخ بدهید نه تکرار کنید.
قانون هفتم : از تکرار کردن اجتناب کنید.